Homeli


 • DIELA E LARIT (2017)

  Kemi dëgjuar çfarë tregohet për mundimet e Jezu Krishtit në Ungjillin e Mateut. Sipas
  këtij Ungjilli, Jezusi...

  Më shumë
 • E ENJTJA E MADHE: DARKA E ZOTIT

  Sa i bukur është momenti kur gjithë familja bashkohet për drekë ose për darkë! Është
  momenti ku...

  Më shumë
 • E ENJTJA E MADHE: MESHA E KRIZMES

  Kemi dëgjuar atë profeci aq të bukur në Leximin e Parë, përmes fjalëve të Isaisë profet.
  Profec...

  Më shumë
 • HOMELIA PER MESHEN E PERURIMIT TE ARQIPESHKVIT TE RI TE TIRANE-DURRESIT

  Leximet: Jer 1, 4-9; 2 Kor 5, 14-20; Gjn 21, 15-19

  Rasti i sotëm më kujton atë ditë, para pak më shumë se d...

  Më shumë
 • HOMELI PER NATEN E KRISHTLINDJES

  Mons George frendo O.P. - 2015

  Një gëzim i madh na rrethon sot. Maria lindi një djalë, “e mbështolli n&eum...

  Më shumë
 • DITA E KRISHTLINDJES 2016

  Maria dhe Jozefi arritën në Betlehem pas një rruge të gjatë, nga Nazareti. Nëpër piktura i
  shohim të...

  Më shumë
 • NATA E KRISHTLINDJES 2016

  Të dashur besimtarë, vëllezër e motra, është mirë që e keni sfiduar ftohtin e kësaj nate për t&eu...

  Më shumë
 • PERVJETORI I KUSHTIMIT TE KISHES KATEDRALE

  Duke iu afruar Tempullit të Jerusalemit, hebrenjtë këndonin një psalm, që fillon me këto
  fjalë: “Sa...

  Më shumë
 • SHUGURIMI PRIFTËROR I VËLLAIT GEOFFREY BUGEJA O.P. 5 Shtator 2009

  Së pari dëshiroj të shpreh kënaqësinë time për faktin se kandidati që do të shugurohet prift – d...

  Më shumë
 • VENDOSJA E PALIUMIT (2 korrik 2017)

  Njëngatiparetmëspikatësetëpopullitshqiptarështëmikpritja e madhe e tij. NëatëqëquhetKanunii LekëD...

  Më shumë