Anëtarët e Këshillit Baritor Dioqezan

Më 4 mars 2017 Arqipeshkvi ka themeluar Këshillin Baritor.

Anëtarët e këshillit janë:

 

Arqipeshkvi

Mons. George Frendo O.P.

 

Vikari i Përgjithshëm

Don Arjan Dodaj

 

Kancelari

Mons. Henry Veldkamp.

 

Për Dekanatin e Tiranës:

Don Michele Gentile,
Don Oscar Tuscano,
Motër Laura Schiaroli,
Motër File Mrishaj

 

Për Dekanatin e Durrësit:

Don Martin Thompson,
Atë Sergio Gazzea,
Motër Ardiana Paloka,
Motër Albana Ndoka

 

Për Dekanatin Verior:

Atë Vilson Bujaj,
Atë  Graziano Castoro,
Motër Donika Marku,
Motër Leze Noka

 

Për Shoqata/Komunitete Laike:

Bardhe Karra (Bashkim dhe Lirim),
Monica Bologna (Betania),
Marcella Ioele (Fokolarinët),
Dario Bello  (Komun. Papa Gjoni XXIII),
Luçjana Pici (Komun. Neo Katekumenal),
Denada Seferi  (Komuniteti Shën Egjidit),
Shpresa Vukulaj (Legjioni Marisë),
(Shoqata e Doktrinës së Krishterë), 
Kleves dhe Eva Jazxhi (Shoqata Notre Dame), 
Toni dhe Eni Çefa.