Edukim Katolik ne dioqeze

  • Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” -  Tiranë  www.unizkm.al
  • Don Bosko – Tiranë www.donbosko.org
  • Kopësht “Atë Mikeli” – Tiranë
  • Shkolla 9 vjeçare “Mons Vinçenc Prennushi” – Durrës www.shkollaprendushi.com
  • Kopësht të Motrat Kanosiane - Durrës (Sh. Vllash)
  • Instituti i Bijave të Marisë Ndihmetare – Tiranë www.motratsaleziane.al
  • Shkollë 9 vjeçare në Fushë Mamurras
  • Kopësht “Santa Lucia Filippin”
  • Kopësht “Luljet e Jetës” – Breglumas
  • Kopësht dhe Shkollë 9 vjeçare “Ylber” – Tiranë www.shkollaylber.edu.al