Rregulltaret dhe rregulltarët

Rregulltare

* Kongregata E Bijve Të Zojës Së Papërlyer

(Konçecionistë, C.F.I.C.)

Rruga e Kavajës Nr. 120, – Tiranë,

Tel: (04) 22 31 126, (04) 22 32 021, (04) 22 23 906,  Fax (04) 22 31 125, e-mail: poliambulanca@fzkm.org

Atë Jerome Ndo Mih, cel.  068 20 34 008, e-mail: ndum60 @hotmail.com; Atë Pierino Luzzitelli, cel: 068 20 12 989, e-mail: padrepierino@yahoo.it; Vëlla Natalino Poggi, cel: 068 40 63 494; Atë Daniele Bertoldi (Presidenti i FZKM), cel: 068 20 32 047.

Ambulanca “Atë Luigji Monti”: www.poliambulanca.al

UniversitetiKatolik “Zojae Këshillit të Mirë”: www.unizkm.al

 

*Kongregata E Klerikëve Rregulltarë Të Shën Palit

(Barnabitë, C.C.R.S.P.)

Kisha Katolike – Milot  

Atë Vito Giannuzzi, cel. 068 68 22 979, e-mail: vitogiannuzzi@libero.it Atë Graziano Castoro.

 

* Kongregata  e Eterve Jozefinë (C.S.I.)

Lgj 17, Rr. “Stef Kaçulini” – Durrës, K.P. 504

Tel / Fax: (052) 22 93 54.

Atë Giovanni Salustri, cel: 068 26 72 277; e-mail: giovanni@murialdo.org; Christian Torres Esparza cel: 069 38 48 126, e-mail: cte_deva@hotmail.com;  Adele Prestipino (laike), cel: 068 31 74 807; e-mail: adelaideprestipino@yahoo.it.

 

* Kongregata e Misionarëve të Gjakut të Krishtit (C.PP.S)

Dom Altin Shabani (epror) cel: 069 21 70 075, cel: cppsaltin@yahoo.it; Don Amaladoss Mariasusai,

 e-mail: amaladossmsusai@gmail.com.

 

* Kongregata e Shëlbuesit të Shenjtë (C.Ss.R)

Kisha Katolike, Rr. “Venecia” bn. 476 Kamëz, Tiranë

Atë Laureano Del OteroSevillano (epror), cel. 067 47 70 176, e-mail: laureanodel@gmail.com; Atë Andrzej Michon (famullitar i Bathores), cel. 067 47 70 173, e-mail: amichon@wp.pl

 

* Priftërinjtë E Zemrës Së Jezusit(Dehonianë scj)

Kisha Katolike, Gurëz – Laç

E–mail: dehon.albania@yahoo.it, Skype: dehoniani.albania

Atë Pasquale Nalli (epror dhe administrator), cel: 067 25 30 734;

 

* Shoqëria E Jezusit(Jezuitët  S.J.)

Shtëpia e Etërve Jezuitë, Rr. “Artan Lenja” 39A, K.P. 112–Tiranë

Tel: (04) 22 48 230, Tel: (04) 22 47 431, Fax: (04) 22 47 430

e-mail: jezuitet@jesuits.net

P. Zef Bisha (famullitar), cel: 069 40 89 563; e-mail: bisha.z@gesuiti.it. P. Stefano Corticelli, cel:069 70 27 841, e-mail:corticelli.s@gesuiti.it; P. Piero Lamazza cel: 069 70 24 667, e-mail: lamazza.p@gesuiti.it

 

* Shoqëria Saleziane E Shën Gjon Boskos (S.D.B.)

Rr. “Dom Bosko” – Tiranë

Tel:(04)24 05961,Fax:(04)24 05 950,e-mail:tirana@donboscoalsud.it

Dom Matteo Di Fiore (drejtor i qendrës, drejtor i shkollës), cel: 069 93 31 717, e-mail: donmatteodifiore@gmail.com;Dom Lekë Oroshi (zv/drejtor dhe përgjegjës i shkollës së mesme), cel. 069 69 65 575, e-mail: don.leka001@gmail.com; Dom Arben Gilaj (famullitar, përgjegjës i qendrës ditore) cel: 069 20 60 540, e-mail: arben75 @hotmail. com; Dom Oscar Tuscano (përgjigjës i oratorit dhe i shkollës 9-vjeçare) cel: 069 55 07 961, e-mail oscartuscano @donboscoalsud.it; Dom Michele Gentile (përgjegjës për kishën Don Bosko në Breglumas), cel. 068 23 89 226, e-mail: michelegentile40@gmail.com; Dom Pavol Minarcic (zv/famullitar) cel: 066 70 05 014, e-mail:pavelminarcic@donboscoalsud.it.

 

* Shoqëria E Shpëtimtarit Hyjnor (Salvatorianë, S.D.S.)

Bashkësia Salvatoriane, Bilaj – K.P. 1520, – Tiranë

e-mail: salvatorianet@go2.pl

Atë Wojtek Porada, cel: 068 41 00 475, e-mail jankiel8@wp.pl;  padrewojtek@gmail.com

 

* Urdhri I Fretërve të Vegjël (Françeskanë O.F.M.)

Rr. “Ali Pash Gucia” nr. 25 – Tiranë

Tel: (04) 22 23 859

Atë Prel Gjurashaj (epror e famullitar), cel: 067 38 13 328; e-mail pgjurashaj62@gmail. com; Atë Valentin Rroku (zv. famullitar), cel: 068 25 92 907; e-mail: valentinrroku808@gmail.com.

* Kuvendi i shna Ndout të Padoves, Laç – Sebaste, Kurbin

 

*Urdhri I Predikatarëve (Domenikanë, O.P.)

Kisha Katolike, Lgj. 17, Rr. “Glaukia”, K.P. 224, – Durrës.

Tel/fax: (052) 23 03 01

Atë Constantine Mamo (epror), cel. 069 67 06 823, e-mail: cost.mamo@gmail.com; Atë Geoffrey Bugeja, cel: 069 29 35 577; e-mail geffop@yahoo.it; Atë Bernard Caruana (Famullitar), cel: 069 25 28 014; e-mail bcopmt@yahoo.com

 

Rregulltare

* Adhurueset e Gjakut  të Krishtit

Lagjia 18, Blloku i Ri, – Durrës

Tel/Fax: (052) 22 27 93;

Motër Suela Pepa (eprore), cel. 0699963426, e-mail:suelasc@yahoo.it; Motër Anna De  Robertis cel. 0692878674.

–Qëndër Formimi.

* Rruga e Kishës – Mamurras

E-mail: ascmamurras@yahoo.it.

Tel./Fax: (0561) 25 111

Motër Anna Carcagni, cel: 067 46 39 379, e-mail: motanna@gmail.com; Motër Olga Petruzzelli, cel. 069 25 35 434; Motër Natalina Hoti, cel: 069 21 01 756; e-mail: n.hoti@yahoo.it; Motër Olga Petruzzelli, cel. 067 53 04 171.

– Qendër Polivalente.

 

* Basiliane Bijat E Shën Makrinës

Gurëz – Laç,       

e-mail: mtbasiliane@gmail.com

Motër Benedetta Gjoka (eprore); Motër Emma Leti.

–Kopësht “Atë Mikeli”.

 

* Benediktine Të Provanisë Hyjnore

Rr. “Mbretëresha Teuta” L.1, – Durrës

Tel./Fax: (052) 22 40 89, shkolla Tel/Fax: (052) 22 40 74

E–mail: benediktine.durres@libero.it

Motër Donata  Montagnoli (eprore), cel: 069 60 48 464 e-mail: suorebendur@libero.it; Motër Albana Ndoka cel. 068 58 75 317, e-mail: albandoka@libero.it; Motër Gjystina Ndoj, cel 068 49 13 587, e-mail: suorgjystina@libero.it; Motër Cecilia Viorica Giurgica, cel. 069 94 37 108, e-mail: soracecilia14@yahoo.it  . Motër Adriana Palokaj.

–Shkolla 9–vjeçareMons. Vinçens Prendushi

Drejtoreshë: Motër Donata Montagnoli.

E–mail: suorebendur@libero.it

*Kisha e Shën Mëhillit– Sukth

e-mail: suoresukth@libero.it

Motër  Gjystina Ndoj, cel: 068 49 13 587; e-mail:suorgjystina@libero.it; Motër Cecilia Viorica Giurgica.

Jubë, Aktivitete baritore

 

*Bijat e  Dashurisë (Kanosiane)

Lagjia 1, Krujë

Tel/Fax: (0511) 24 511, 

MotërGiovanna Ciusani (eprore) cel: 069 22 75 347; Antonietta Salinardi, cel. 069 37 51 278 e-mail antonietta.salinardi@libero.it; Motër Alicia Hengemuhle, cel: 069 32 12 889; e-mail: hengemuhlea@yahoo.it; 279; Motër Gloria De Torres,cel. 069 21 30 293. E-mail: glodet@gmail.com; Motër Ketrine Gjeçai cel: 069 33 07 958, e-mail:katrinegjeçai@yahoo.com.

Aktivitet: Krujë, Derven Poshtë e Derven Sipër: Katekizëm, Oratori, Kurse Kompjuteri dhe gjuhësh të ndryshme, baritore rinore.

Shna. Vlash: Kopshti

 

* Bijat E Dashurisë Hyjnore

Kisha Katolike – Laç

Tel./Fax: (053) 22 22 41

Motër Jeronima Juros (eprore), cel: 068 22 52 280; Motër Mrika Ndoci; Motër Aneta Gjini; Motër Antonia Simoni.

     * Arqipeshkvia, Bulevardi Zhan D’Ark, Tiranë. Tel: (04)2242191

Motër Valentina Doda, cel: 069 36 96 522; Motër.Motër Teuta Pashuku.

 

*Bijat E Dashurisë së Krishterë të Sh. Vinçenc de Paul-it”

Lagjia 17, Rr. “Stef Kaçulini”, K.P. 510 – Durrës

Tel: (052) 224 659 – bashkësia lokale

cel: 068 45 80 195 – bashkësia lokale

Motër Motër Afërdita KOLIQI (epore; infermiere në spialin e Durrësit) cel. 067 47 90 869 e mail: diti_st@yahoo.com; Motër Marie Pernokaj (kuzhiniere); Motër Mrike Lleshaj (studente në petagogji, animatore liturgjike, katekiste) e-mail:mrika_lleshi@hotmail.com.

Shtëpi studimi, katekizëm, baritorja e të burgosurve, shërbimi i të varfërve dhe Rinia Mariane Vinçenciane (RMV).

 

* Bijat  E Marisë Ndihmëtare (Saleziane)

Rr. “Medar Shtylla” 36/1, K.P. 1540 – Tiranë

Tel./Fax: (04) 22 56 065cel. 0682147800

Motër Teuta Buka (eprore), cel: 067 38 05 014, e-mail: moterteuta@yahoo.com;  MotërAngela Lopardo misionare cel: 067 37 72 741 e-mail: angela_leopardo@yahoo.it Motër Jolanda Jaku cel:067 30 21 630 e-mail:jolandajaku@yahoo.it; Motër Malvina Doçi, cel: 067 30 41 022

e-mail:malvinadoci@yahoo.it; Motër Violeta Nikolli cel: 069 88 50 104 e-mail:nik.violeta@yahoo.it.

– Kopsht, Katekizëm, Oratori, Qëndër RinoreMaria Mazzarello”, Shtepia mikpritje per studentet e universitetit.

 

* Françeskane Të Zojës Së Papërlyer

Nunciatura Apostolike, Rr. e Durrësit, Nr.13 – Tiranë

Tel: (04) 22 33 516, Fax: (04) 22 32 001

Motër Hanë  Rushaj, Motër Gita  Dema

 

* Kapuçine

Gramzë – Fush Krujë

Cel: 068 26 55 457, 068 22 54 184,   K.P. 2990 Tiranë

Motër Giorgia Platano (eprore);  Motër Margherita Vutera.

–Qendër Baritore.

 

* Karmelitane të Mëshirës “Vedruna”

Motrat Karmelitane – Fushë Mamurras

cel: 068 32 44 504, e-mail: vedruna.albania@gmail.com.

Motër Tomasa Martinez (eprore)e-mail:tomasaccv@yahoo.it; Motër Amalorpavam (Amali) Savarimuthu cel:0682926189; Motër Rosaria Valenza cel:0683559906.

–Shkollë 9vjeçare, Kopsht – Fushë Mamurras

 

*Mësueset E Përshpirtshme Filipini (Maestre Pie Filippini)

Rr. “Halil Xhelo”, Nr. 28, – Tiranë. Tel: (04) 22 68 107

Motër Marisa Contrucci (eprore);  Motër Setimia Bassanelli.

–Kopsht– “Santa Lucia Filippin

 

* Misionaret  e Dashurisë (Nënë Tereza)

Rr. “Kajo Karafili”, Nr. 42, – Tiranë. Tel: (04) 22 39 296

Motër M. Thaddeus (eprore regjionale); Motër Theophila (eprore); Motër Rosita; Motër Maria Goretti; Motër Consuela; Motër Alo; Motër Erick Jose; Motër Leo Jose; Motër Paulina; Motër Louisa; Lilly Joseph.

–Azil Pleqsh.

Motër Rosita Kanvscakova (eprore); Motër Rose Angela (Lilly Erinjery Antony); Motër Sneha Cean (Claramma Vadakkethayil); Motër Teresa Maria (Marie Paluca); Motër Gjergji Maria (Mariana Preci); Motër Stanislaus (Petronila Ndunge Nzau); Motër Heri maria (Monica Raphael Kudinii); Motër Marielle Grace (Annsuya Nayak); Motër Gabrielina (Helena Kujur).

*Lagjia 17, Rruga Hysen Kërtusha, Lagjia 16 – Durrës. Tel: (052) 22 40 53

Motër Lazaret (eprore); Motër John Aloysius; Motër Lazaret; Motër Maria Faustina; Motër Punitha;Motër Todah.

 

* Motrat e Bariut të Mirë

Rr. Luigj Gurakuqi, 16, Tiranë

Motër Olga Cristobal, cel. 069 92 83 338; e-mail: cristobalolga@yahoo.com

 

* Motrat e Çenakullit Domenikan

Qendra Caritas – Kavajë

Tel/ Fax: (055) 24 64 08, Cel: 069 24 10 121

E–mail:  caritaskavaje@yahoo.it

Motër Maria Modica (eprore lokale);Motër.Maria Catarina Medrano Yac.

- Qëndra Shoqërore Formimi; Azil Pleqsh.

 

* Motrat e DashurisË  “ShËn Joana Antida”

Rr. “Ali Visha”, Vila 26 – Tiranë. Tel: (04) 23 74 106, 

E –mail: antidatirana@abissnet.com.al

Motër Maria Renata Chiossi (eprore rajonale), cel: 068 22 41 911e-mail:suor.renata@tiscali.it; Motër Gennarina Neri (eprore lokale), cel. 068 22 54 409, e-mail: nericarlasdc@yahoo.it;Motër Sajida Niamat cel:068 32 64 456; Motër Cecilia Elisabeta Neamtu cel:068 42 16 452.

 

* Motrat Domenikane Të Shën Katerinës Nga Siena

Rr. Migjeni, Breglumas – Tiranë, K.P. 2957 Tiranë

Tel. (04) 24 53 994;

E–mail: dominicatirana@yahoo.it

Motër Suzana Tchilombo (eprore) cel: 068 59 00 881;Motër Juliana Carla da Silva; Motër File Mrishaj cel:068 33 55 038.

–Kopsht “Lulja e Jetës”, Qendër ditore “Dallandyshet” – Breglumas

 

* Motrat  DOMENIKANE TË SË LUMES IMELDA

Kisha Katolike – Bathore, Kamëz

E-mail: giocondo@abcom-al.com

Motër Gabriella Marchesin (eprore), cel: 069 54 92 491, e-mail srgabriellamarchesin@yahoo.it; Motër Gabriella Lorenzon, cel: 068 25 55 101, e-mail: suorgabriellalorenzon@gmail.com; Motër Irene Lorenzon, cel. 068 25 74 817, e-mail: motrairena@hotmail.it; Motër Virginia Santarossa, cel. 068 27 96 684, e-mail: virginiasantarossa@gmail.com;

–Qendër Formimi.

 

* Motrat Engjëllore Të Shën Palit

Kisha Katolike – Milot

cel: 068 21 40 603

Motër Ana Prenka (eprore), e-mail: anaprenka@libero.it; Motër Violeta Prenka.

Kisha Katolike – Fushë-Milot

Motër Gemma Naccarato (eprore); Motër Tringa Mihaj; Motër File Gështenja (cel. 0684196309).

 

* Motrat Françeskane të sh. filippa mareri

Rruga Albanët Valias – Kamëz

Motër Rita Deda cel: 0685557475 e-mail: ritadeda@live.it; Motër Tone Gjonaj cel: 0686473776.

 

*Motrat Oblate Të Shën Benediktit Jozef Labre

Zhejë,  Laç,  Kurbin                          

Cel: 068 21 30 007

Motër Leze Noka, cel: 068 54 73 416e-mail:nokaleze@yahoo.it; Motër Donika Marku, cel:068 27 95  932 e-mail:donikamarku@alice.it

–Ambulancë (në Zhejë) dhe Kopsht (në Katund të Ri).

 

* Motrat e Sh. Gjon Pagëzuesit Dhe Sh. Katarines Nga Siena (Medee)

Shërbëtoret e Vogla e zemrës së Krishtit

Rr. “Irfan Tomini”    Nr. 60, – Tiranë

Tel/Fax: (04) 22 15 196,  cel. 069 20 33 231, e–mail: srmedeetirana@yahoo.it

Motër Teresa Torresan (eprore) e-mail: teresatorresan@libero.it; Motër Luçije Çerri e-mail:cerri.lucia@libero.it.

 

* Motrat e Vogla Të Jezusit (Charles De Foucauld)

Rr. “Dervish Hekali ”, Nr. 109/1 – Tiranë

Tel: (04) 23 74 394, Cel:Cel:067 49 10 432;; e-mail: mvogla@yahoo.fr

Motër Maria Fattori (përgjegëse); Motër Helene Fradin; Motër Odette Marquet

 

*Motrat e Zojës së Loretos

Rr. Zogu i I ­– Tiranë, K.P.   2423/1

Tel: (04) 22 64 676, Cel: 069 29 12 687

Motër Imelda Poole

 

* Shërbetoret e Hyjit dhe të Virgjëres Matara

Rr. “Muzaka” Lagjia. Don Bosco, pll. Elmaer, Tiranë

Tel:( 04) 45 25 556e-mail: c.angeladimerici@ servidoras.org

Motër Maria de Letnice Oliveira Torres (eprore)cel: 066 62 06 158, e-mail m.letnice@ servidoras.org; Motër Maria Makaria Acostacel:066 62 06 158. e-mail: c.angeladimerici@ servidoras.org

 

* Shërbëtoret e Hyjit dhe të Virgjëres Matara

(Arrameras)

Shtëpia për personat me aftësi të kufizuara “Shën Luigji Orione”

POR 1502. Arrameras-Fushë Krujë

Motër Maria Madre Sagrada del Verbo Espinoza (eprore); Motër Maria de la Evangelizacion Taco; Motër Maria Alegira de la Cruz Dos Santos.

 

* Shoqëria e Zojës Mari

Rr. “Artan Lenja”, Nr. 53A, K.P. 2431 Tiranë.

Tel/Fax: (04) 22 47 432, E–mail: lestonnac@albaniaonline.net

Motër Drita Syku (eprore), cel: 069 57 73 601E–mail:dritaodn@gmail.com; Motër Maria Merola, cel: 068 21 37 310E–mail:clorime40@yahoo.it; Motër Laura Schiaroli, cel. 068 27 73 451E–mail:schiarolilaura@yahoo.it; Motër Josefina Rojo cel: 068 32 17 161E–mail:jrora2002@yahoo.es; Motër Mimoza Stojani, cel: 068 25 86 155E–mail:mimozastojani@yahoo.it.

–Qendër Ditore, Kopësht dhe Shkollë 9–vjeçare – “Ylber”.