Shoqatat Kishtare te laikeve

* Fokolarinët

Nagezia Maria De Almeida; Marcella Ioele cel: 0696010323; Regjina Paluca cel:0692026960

Rr. “Jordan Misja” pll. Hekla, Tiranë

Tel: (04) 24 02 916; e-mail: focf@icc-al.org

Damiano Bertoldo (cel: 069 20 29 186);  Claudio Greselin, Attilio Polson; Claudio Santonocito, Attila Adam.

Rruga Ndre Meida, Nd 31 H 12 Ap. 18, K.P. 1023, Tiranë

Tel: (04) 45 28 251; e-mail: fmtirana@yahoo.it

 

* Komuniteti i Shën Egjidit

Përgjegjës: Denada Seferi, cel: 069 20 88 554, e-mail: de.dibra@yahoo.it ; Andi Seferi, e-mail: andiseferi@yahoo.it. cel: 069 20 62 444

Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" pranë Fakulteti të Stomatologjisë – Tiranë. Tel/Fax: (04) 24 21 322

 

* Legjioni i Marisë

Presidentja: Presidentja: Shpresa Vukulaj, cel: 068 59 04 197

Udhëheqës Shpirtëror: Dom Henricus B. M. Veldkamp cel. 069 26 16 036

 

* Ecja Neokatekumenale

Përgjegjës:Roberto dhe Luciana Cassano cel:069 55 15 601

Familjet Misionare: Nazzareno dhe Sara Concetti cel:067 51 91 257

Paolo dhe Marta Cavaniglia cel: 067 54 62 936

 

* Komuniteti Emanuel

Përgjegjës: Luciano Gialdi, Besa Rroshi cel: 068 20 53 483.

Rr. Durrësit, Pallati tek Gjimnazit “Qemal Stafa”, Tiranë.

Tel/Fax:  (04)2 25 80 03, e-mail: komemanuel@gmail.com

 

* Shoqata Betania

Përgjegjëse: Monica Bologna, cel: 069 20 77 308

Bubq, Fush–Krujë                               

E–mail: betaniabubq@hotmail.com; cel: 069 20 90 647

 

* Shoqata e doktrines së Krishterë

Zt. Francis Zahra

Famullia e sh. Dominikut - Durrës

e-mail: francis.zahra@gmail.com                   

 

* Bashkimdhe Lirim

Përgjegjës: Bardhe Karra cel: 069 54 57 683 

Sekretariat me cel: 069 60 15 771; e–mail: cl.albania@gmail.com 

 

* FONDACIONI MARY WARD LORETO

Përgjegjëse: Mt. Imelda Poole

e-mail: imeldapoole@gmail.com